Rynek HoReCa w Polsce może być wart 28 mld zł. Z tego segment dowozu posiłków stanowi 1,5 mld zł i rośnie szybciej niż cały rynek, bo o prawie 10 proc. w ciągu roku – wynika z raportu „Rynek dowozów 2017” firmy Stava. W dostawie dominują pizza i burgery. Średnia wartość zamówienia jedzenia oscyl...
Czytaj cały artykuł: Blisko połowa restauracji w Polsce realizuje dowozy. Najczęściej kupujemy fast foody, ale dużą popularnością cieszy się też kuchnia orientalna
ŻYWNOŚĆ I ROLNICTWO gastronomia, Grzegorz Aksamit, HoReCa, PMR, Stava
czwartek, 28 grudnia 2017
Blisko połowa restauracji w Polsce realizuje dowozy. Najczęściej kupujemy fast foody, ale dużą popularnością cieszy się też kuchnia orientalna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz